این فرودگاه که به فرودگاه خسرو عبدالله بنیان عبدالعزیز نامی است در منطقه جازان واقع شده .

بندر جازان در جنوب غربی عربستان سعودی و شمال یمن و تو کنار دریای قزل(احمر) راحتی دارد و به خاطر محصولاتی مانند انبه، انجیر و پاپایا معروف است.

فرودگاه جازان شش متر بالاتر از سطح غرق کردن قرار پژمرده است.

این فرودگاه یک باند پرواز با مختصات ۱۵/۳۳ با روکش اسفالت دارد.

فرودگاه جازان یک ترمینال واقعی با دو بخش مختلف دارد.یکی از این مدخل ها خصوصی پروازهای خروجی و دیگری خصوصی پروازهای ورودی است.

تو این فرودگاه یک ترمینال کوچک هم هست که بخاطر پرواز به/از مسافت های کوتاه قرین مصر و امارات درنظر گرفته شده است.

مدخل هوانوردی غیرنظامی عربستان سعودی اعلام کرده که فرودگاهی متاخر جایگزین فرودگاه فعلی خواهد شد. نام آن فرودگاه بین المللی کشور عبدالله جازان خواهد بود.



به گزارش سایت مرکز هوانوردی ، هزینه پروژه این فرودگاه حدود ۶۶۷ میلیون دلار خواهد بود و یک ترمینال مسافری با ده گیت و یک لانژ وی آی پی، تجهیزات محموله و نقل بار و یک برج کنترل خواهد داشت.

برابر تقویم های انجام شده فرودگاه جدید حجم مقبول سالانه ۲.۴ میلیون مسافر را دارد.

ارتکاب پروازهای بین المللی درون این فرودگاه از آوریل ۲۰۱۵ آغاز شد و اولین تصعید بین المللی از فرودگاه بین المللی قاهره با بیش ۱۰۰ مسافر در پرواز نخست، اجرا شد.

تو سال ۲۰۱۶ پروژه ساخت فرودگاه جدید جازان بوسیله دلیل ادعای برخی مبنی بروجود منابع نفت و مدفوع درون منطقه ای که قرار بود خانه جدیدی بنا شود و درخواست شرکت ارامکو برای انجام حفاری بوسیله حال تعلیق درآمد.

برخی از شهروندان منطقه همچنین با طرح مطالبه کوچک بودن محل درنظر گرفته شده مخالف ساخت فرودگاه جدید بودند و داخل عین حال پارسا بودند فرودگاه فعلی ظرفیت پذیرش مسافر را به اندازه کافی دارد و نیازی بوسیله تاسیس یک فرودگاه جدید نیست. 

مسئولان مرکز هوانوردی سعودی غرض گرفتند به گزینه توسعه فرودگاه فعلی به جای تاسیس یک فرودگاه جدید خاطر کنند.

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها